Dergi Kapakları: Haziran 2013

by - 14:45

Öncelikle kapak yazımı baya geciktirdiğimin farkında olduğumu söylemek istiyorum ama o kadar yoğunumki buaralar o yüzden yazı yazmaya fazla vaktim kalmıyor.  :(  Çalışmaya başladım, düzenli yürüyüşlere başladım derken akşamları acayip yorgun oluyorum. Ama biraz zaman geçsin bu tempoya alışayım o zaman işte yazmaya devam edebilirim diye düşünüyorum. Neyse benden bu kadar bahsetmek yeter birazda bu ayki dergi kapaklarından bahsedelim haydi bakalım...  

Bu ayki Vanity Fair dergisinin kapağında tapılası varlık Brad Pitt varmış. Haper's Bazaar Rusya kapağındaysa Sarah Jessica Parker varmış. Bu kadına bayılmamak imkansız o ayrı bişeyde ne zaman görsem aklıma Feridun Düzağaç'ın FD şarkısı geliyor çünkü genelde herkes adını yazmaya üşendiğinden ondan SJP diye bahsediliyor...


Glamour'un kapağındaysa saygı değer sıkı rock'çımız Pink varmış. Bu kadını ilk çıktığı zamandan beri dinlemeye bayılıyorum. Sesinin tınısını kullanışları bir harika dostum! 

Glamour'un İngiltere kapağındaysa Gwyneth Paltrow varmış. Yıllara meydan okuyan kadınlardan biride kesinlikle Gwyneth'dir bence! 

 Vogue kapağında seksiliğin dibine vurmuş modellerden biri olan Kate Upton varmış. Sizcede bu pozlarda biraz Marilyn Monroe'ya benzeme çabası yok mu?

 Vogue Japonya ve Portekiz'in kapaklarında son günlerin vazgeçilmezi, en çok aranan isimlerden biri haline gelen Cara Delevigne varmış. Bir diğer Vogue kapağındaysa Katy Perry varmış. Vogue Brazilya kapağındaysa Alman model Giesele Bündchen varmış.

Vogue İngiltere kapağındaysa efsane modellerden biri olan Kate Moss varmış. Bu kadın bir harika dostum! Sizcede öyle değil mi? 

 Cosmopolitan Latin Amerika kapağında Fast & Furious 6 ile yeniden gündeme gelen oyuncu Michelle Rodriguez varmış. Bir başka Cosmopolitan kapağındaysa Kardashian kardeşlerden Khole Kardashian varmış.

 Elle kapağındaysa asi görünme çabalarına devam eden Miley Cyrus varmış. Sen kalk yıllarca Hannah Montana gibi bir karakteri canlandır sonra asi olcam diye imajını yenilemeye çalış olabilecek birşey mi kararı sen ver saygı değer takipçim, söyleyeceklerim bu kadar...

Elle ABD kapağında Kerry Washington varmış. Elle Japonya kapağındaysa Camille Rowe varmış. Elle Polonya kapağında Magdalena Cielecka varmış. Elle Kanada kapağındaysa Rebecca Hall varmış.

 GQ Almanya kapağında Leonardo Di Caprio varmış. GQ Güney Afrika kapağındaysa Karolina Kurkova varmış. GQ Kore kapağında Robert Downey JR. varmış. 

GQ İngiltere kapağındaysa gördüğünüz superman kılıklı insani varlık Henry Cavill varmış.

 Maria Claire'in Avusturya kapağında Miranda Kerr, ABD kapağında Cemma Arterton, Hindistan kapağında Kareena Kapoor, İngiltere kapağında Scarlett Johanssonbir başka  kapağında Carrie Underwood, Rusya kapağındaysa Sara von Schrenk varmış.

InStyle kapağındaysa Selena Gomez varmış. Ufacık tefecik ama en azından Miley Cyrus'tan daha iyi bence hem ses yönünden hem oyunculuk yönünden...


 Gelelim ülkemizdeki bazı dergi kapaklarına! All dergisinin kapağında Sinem Kobal varmış. L'OFFICIEL dergisinin kapağında Mavi'nin reklamlarıyla ülkemizde ünlenen Sara Sampio varmış. Elele dergisinin kapağındaysa Özge Ulusoy varmış.

Maria Claire'in kapağında Eva Mendes varmış. VOGUE'un kapağında Karlie Kloss varmış. GQ'nun kapağındaysa Kelly Brook varmış. InStyle'ın kapağında Öykü Karayel varmış. Cosmopolitan'ın kapağında nam-ı değer yengemiz Yolanthe Cabau varmış. Elle'nin kapağındaysa Helena Christensen varmış.

Görseller Google'dan alıntıdır.

***

Bu aylık benim size göstereceğim dergi kapakları bu kadardı sevgili takipcim. İnşallah gelecek ay daha kısa sürede bu yazıyı sizinle paylaşmak istiyorum. Nasıl buldunuz bu ayki dergi kapaklarını? Favorileriniz hangileri oldu? Benimkiler Brad Pitt ve SJP'ınkiler! Bakalım gelecek ay dergi kapaklarında kimler olacak...

Kendinize iyi bakın...  :)

You May Also Like

0 Yorum

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡