Rihanna For River Island

by - 13:11



Rihanna beybimizin River Island markasıyla bir kapsül hazırlamak için anlaşma yaptığını bilmeyen kalmamıştır diye düşünüyorum. Kendiside sürekli açıklamalar yapıyordu zaten ''çok heyecanlı olduğunu, ilk kez böyle bir işe kalkıştığını ve kimlerin beğenip beğenmeyeceğini merak ettiğini'' falan söylüyordu. Bende nasıl sabırsızlıkla nasıl heyecanla beklediğimi anlatamam size bu koleksiyonu. Tabi tamda benim Rihanna'dan beklediğim gibi olmuş aslında hepimizin beklediği desem daha iyi. Sanki üstünden çıkarmış ve mankenlere giydirmiş kıyafetlerini yani o kadar kendisiyle bütün bir
koleksiyon ortaya çıkarmış...



Kısa üstler, yüksek bel kısa etekler, mayolar, büstiyerler eklemiş bolca hazırladığı koleksiyonuna...


Belden büzgülü etekler, çiçekli pantolonlar, çiçekli bluzlar falanda eklemiş koleksiyona...


Uzun elbiseler, kısa elbiseler, tulumlar, büstiyer-etek takımları, şifon gömlekler vs. bir sürü güzel parçalar var koleksiyonunda...


Bu gördüklerinizin bazılarıda Rihanna'nın hazırladığı kapsül koleksiyonundan...



Defilenin videosunuda tabiki siz canım takipçilerimle paylaşmamam olmazdı. İşte sizde koleksiyonun tamamını buradan görebilirsiniz. Sonrada beğenip beğenmediğinizi yada görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum...  :) 




Buarada River Island markasını bilmeyenler varsa onlara hemen bir açıklama yapayım. Çok kaliteli, güzel bir markadır biraz tuzludur parası ama ürünleri hakkını verir o verdiğiniz paranın. Ben en son istanbul'da River Island'dan şu yukarda fotoğrafını gördüğünüz kot gömleği aldım resmen bir şaheser kendisi. Gördüğüm anda tutuldum kendisine ve aldım.
Haa bide unutmadan Rihanna beybisi yakında MAC içinde önce ruj sonrasında değişik makyaj ürünleri tasarlayacakmış. Çıktığı an sizi haberdar edeceğim merak etmeyin...  :) 


Yazımı okuma inceliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederim.
Kendinize iyi bakın...  :)

**
Edit: Rihanna For River Island koleksiyonu satışa çıkmış. Buraya tıklayarak siteye bakabilirsiniz. Fiyatları şöyle böyle yani ne pahalı ne de ucuz bence...  :)

You May Also Like

0 Yorum

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡